Logo V2 Ujese Kwis
Logo V2 Ujese Kwis
Logo V2 Ujese Kwis

't Bestuur

De Ujese Kwis is een stichting die bestuurd wordt door een groep mega enthousiaste fanatiekelingen. Het hele jaar door zijn wij bezig met het bedenken van originele vragen en uitdagende opdrachten. Alle bestuursleden hebben een compleet verschillende achtergrond en zijn van verschillende leeftijden. Wij zijn van mening dat juist dat zorgt voor een prachtig kwisboek, ieder jaar weer.

Op dit moment zijn wij niet specifiek op zoek naar nieuwe bestuursleden. Denk je dat je voor ons van toegevoegde waarde kan zijn, dan mag je altijd een mail sturen naar info@ujesekwis.nl.

p1074722

© Alle foto’s op deze pagina zijn gemaakt door &Joyce fotografie, Joyce van der Velden

Sandra Tibosch

Sandra Tibosch

Voorzitter bestuur

Ik draai nu al een aantal jaartjes mee met de kwis en heb het stokje overgenomen als
nieuwe voorzitter. Op zowel de inschrijfmiddag, kwisavond en de feestavond voel je het
enthousiasme van zoveel verschillende mensen. Het geeft energie als je ziet hoeveel plezier
mensen, jong en oud, aan de kwis beleven. Daar doe ik het voor!

Jeanne Cartigny

Jeanne Cartigny

Secretaris & Bestuurslid

Ik krijg veel energie van de Ujese Kwis. Het is super leuk om dingen te bedenken waarmee behoorlijk wat mensen een gezellige avond hebben en waarbij de hersens flink aan het werk gezet worden.

Jeroen van Vuuren

Jeroen van Vuuren

Penningmeester & Bestuurslid

In 2019 ben ik begonnen als bestuurslid van de Ujese Kwis. Ik heb mij aangemeld, omdat ik mij erg betrokken voel bij de Udense gemeenschap en bij het vrijwilligerswerk. Het levert mij veel energie op om creatieve en soms ook uitdagende vragen te bedenken. Superleuk om te zien hoe andere mensen zich daarover buigen!

Jeannine Raijmakers

Jeannine Raijmakers

Vormgeving Kwisboek & Bestuurslid

Ik zit in het bestuur van de Ujese Kwis omdat het mij elk jaar weer veel positieve energie geeft. Ik geniet van het vormgeven van het kwisboek en de gedachte dat vele Ujenaren er plezier aan beleven.

Guido Schrager

Guido Schrager

Bestuurslid

Mijn motivatie om bij de Ujese Kwis mee te helpen is dat het me leuk lijkt om mensen te laten puzzelen met vragen die ik verzonnen heb. Het is voor mij nog allemaal nieuw maar weet nu al dat het een leuk team met mensen is van uiteenlopende leeftijden.’

Ruben Jansen

Ruben Jansen

Bestuurslid

Ik geniet ervan om heel Uje aan de tand te voelen tijdens een gezellige winteravond. Het is geweldig om te zien hoe de Ujese Kwis de gemoederen bezighoudt, gezellig en superleuk!

Henri van Zoggel

Henri van Zoggel

Bestuurslid

Het leuke aan de Ujese Kwis is dat het midden in de Udense gemeenschap staat en de kwisavond Uden op stelten zet. Voor mij is het bijzonder dat dit wordt georganiseerd door totaal verschillende personen die er samen in slagen een mooie kwis in elkaar te zetten. En dan de lol en spanning die het geeft om vragen te bedenken, creatief en gevarieerd, die op de avond van de kwis de teams plezier maar ook een beetje hoofdbrekens bezorgen. Dat  maakt het voor mij de moeite waard, om me hiervoor in te zetten.

Tom van Herpen

Tom van Herpen

Bestuurslid

De afgelopen 5 jaar heb ik samen met mijn familie met veel plezier deelgenomen aan de Ujese kwis.  De komende jaren ga ik met veel plezier, samen met dit leuke bestuur, de kwis mee bedenken en organiseren. Ik kijk nu al uit naar de 27ste. Tot dan!