Logo V2 Ujese Kwis
Logo V2 Ujese Kwis
Logo V2 Ujese Kwis

't Bestuur

De Ujese Kwis is een stichting die bestuurd wordt door een groep mega enthousiaste fanatiekelingen. Het hele jaar door zijn wij bezig met het bedenken van originele vragen en uitdagende opdrachten. Alle bestuursleden hebben een compleet verschillende achtergrond en zijn van verschillende leeftijden. Wij zijn van mening dat juist dat zorgt voor een prachtig kwisboek, ieder jaar weer.

Op dit moment zijn wij niet specifiek op zoek naar nieuwe bestuursleden. Denk je dat je voor ons van toegevoegde waarde kan zijn, dan mag je altijd een mail sturen naar info@ujesekwis.nl.

p1074722

© Alle foto’s op deze pagina zijn gemaakt door &Joyce fotografie, Joyce van der Velden

Sandra Tibosch

Sandra Tibosch

Voorzitter bestuur

Ik draai nu al een aantal jaartjes mee met de kwis en heb het stokje overgenomen als
nieuwe voorzitter. Op zowel de inschrijfmiddag, kwisavond en de feestavond voel je het
enthousiasme van zoveel verschillende mensen. Het geeft energie als je ziet hoeveel plezier
mensen, jong en oud, aan de kwis beleven. Daar doe ik het voor!

Jeroen van Vuuren

Jeroen van Vuuren

Penningmeester & Bestuurslid

In 2019 ben ik begonnen als bestuurslid van de Ujese Kwis. Ik heb mij aangemeld, omdat ik mij erg betrokken voel bij de Udense gemeenschap en bij het vrijwilligerswerk. Het levert mij veel energie op om creatieve en soms ook uitdagende vragen te bedenken. Superleuk om te zien hoe andere mensen zich daarover buigen!

Guido Schrager

Guido Schrager

Bestuurslid

Mijn motivatie om bij de Ujese Kwis mee te helpen is dat het me leuk lijkt om mensen te laten puzzelen met vragen die ik verzonnen heb. Het is voor mij nog allemaal nieuw maar weet nu al dat het een leuk team met mensen is van uiteenlopende leeftijden.

Ruben Jansen

Ruben Jansen

Bestuurslid

Ik geniet ervan om heel Uje aan de tand te voelen tijdens een gezellige winteravond. Het is geweldig om te zien hoe de Ujese Kwis de gemoederen bezighoudt, gezellig en superleuk!

Tom van Herpen

Tom van Herpen

Bestuurslid

De afgelopen 5 jaar heb ik samen met mijn familie met veel plezier deelgenomen aan de Ujese kwis.  De komende jaren ga ik met veel plezier, samen met dit leuke bestuur, de kwis mee bedenken en organiseren. Ik kijk nu al uit naar de 27ste. Tot dan!

Kim Tasseron

Kim Tasseron

Secretaris & Bestuurslid

Voor mij staat de Ujese Kwis voor een super gezellige avond met vrienden of familie, fanatiek vragen maken en een gezond portie concurrentie tussen de teams in Uden. Ik vind het heel leuk dat ik als bestuurslid dit evenement in Uden mee mag organiseren, vooral ook omdat het écht voor iedereen is.

René Klarenaar

René Klarenaar

Bestuurslid

René Klarenaar (65 jaar), getrouwd met Anita. Wij hebben drie kinderen. Tom (27) en Kim & Manon (24). Niet geboren, maar wel getogen in Uden. Als het aan ons ligt gaan wij hier nooit meer weg. Wij zijn 23 jaar geleden in Uden komen wonen voor mijn werk. Retail Architect bij een projectmanagement bureau en de afgelopen 14 jaar als zelfstandig ruimtelijk vormgever. Daarnaast ontwikkel ik mijn hobby naar een professioneel beeldend kunstenaarsniveau.

Voor het bestuur van de Ujese Kwis denk ik een bijdrage te kunnen leveren en de balans in leeftijd, kennis van binnen en buiten Uden en hoop vooral een stabiele factor te kunnen zijn.

Lisa Rovers

Lisa Rovers

Online marketing, Design & Bestuurslid

Diverse jaren heb ik meegedaan met de Ujese Kwis. De foto-opdracht was altijd mijn favoriet, en gelukkig hebben we daar ook eens de eerste plek mee gewonnen #trots. Toen het bestuur van de Ujese Kwis mij vroeg om aan te sluiten, voelde ik me vereerd. Ik heb er super veel zin in! Hopelijk jullie ook!!