Logo V2 Ujese Kwis
Logo V2 Ujese Kwis

't Bestuur

De Ujese Kwis is een stichting die bestuurd wordt door een groep mega enthousiaste fanatiekelingen. Het hele jaar door zijn wij bezig met het bedenken van originele vragen en uitdagende opdrachten. Alle bestuursleden hebben een compleet verschillende achtergrond en zijn van verschillende leeftijden. Wij zijn van mening dat juist dat zorgt voor een prachtig kwisboek, ieder jaar weer.

Op dit moment zijn wij niet specifiek op zoek naar nieuwe bestuursleden. Denk je dat je voor ons van toegevoegde waarde kan zijn, dan mag je altijd een mail sturen naar info@ujesekwis.nl.

whatsapp image 2023 11 15 at 10.44.07

© Onderstaande foto’s op deze pagina zijn gemaakt door &Joyce fotografie, Joyce Jansen

Ruben Jansen

Ruben Jansen

Voorzitter bestuur

Ik geniet ervan om heel Uje aan de tand te voelen tijdens een gezellige winteravond. Het is geweldig om te zien hoe de Ujese Kwis de gemoederen bezighoudt, gezellig en superleuk!

Kim Tasseron

Kim Tasseron

Secretaris & Bestuurslid

Voor mij staat de Ujese Kwis voor een super gezellige avond met vrienden of familie, fanatiek vragen maken en een gezond portie concurrentie tussen de teams in Uden. Ik vind het heel leuk dat ik als bestuurslid dit evenement in Uden mee mag organiseren, vooral ook omdat het écht voor iedereen is.

Jeroen van Vuuren

Jeroen van Vuuren

Penningmeester & Bestuurslid

In 2019 ben ik begonnen als bestuurslid van de Ujese Kwis. Ik heb mij aangemeld, omdat ik mij erg betrokken voel bij de Udense gemeenschap en bij het vrijwilligerswerk. Het levert mij veel energie op om creatieve en soms ook uitdagende vragen te bedenken. Superleuk om te zien hoe andere mensen zich daarover buigen!

Lisa Rovers

Lisa Rovers

Online marketing, Design & Bestuurslid

Diverse jaren heb ik meegedaan met de Ujese Kwis. De foto-opdracht was altijd mijn favoriet, en gelukkig hebben we daar ook eens de eerste plek mee gewonnen #trots. Toen het bestuur van de Ujese Kwis mij vroeg om aan te sluiten, voelde ik me vereerd. Ik heb er super veel zin in! Hopelijk jullie ook!!

René Klarenaar

René Klarenaar

Bestuurslid

René Klarenaar (65 jaar), getrouwd met Anita. Wij hebben drie kinderen. Tom (27) en Kim & Manon (24). Niet geboren, maar wel getogen in Uden. Als het aan ons ligt gaan wij hier nooit meer weg. Wij zijn 23 jaar geleden in Uden komen wonen voor mijn werk. Retail Architect bij een projectmanagement bureau en de afgelopen 14 jaar als zelfstandig ruimtelijk vormgever. Daarnaast ontwikkel ik mijn hobby naar een professioneel beeldend kunstenaarsniveau.

Voor het bestuur van de Ujese Kwis denk ik een bijdrage te kunnen leveren en de balans in leeftijd, kennis van binnen en buiten Uden en hoop vooral een stabiele factor te kunnen zijn.

Guido Schrager

Guido Schrager

Bestuurslid

Mijn motivatie om bij de Ujese Kwis mee te helpen is dat het me leuk lijkt om mensen te laten puzzelen met vragen die ik verzonnen heb. Het is voor mij nog allemaal nieuw maar weet nu al dat het een leuk team met mensen is van uiteenlopende leeftijden.

Luts Procee

Luts Procee

Bestuurslid

Mijn naam is Luts Procee, ben 59 jaar en moeder van 1 volwassen dochter. Ik ben geboren in Friesland maar woon al 22 jaar met veel plezier in Uden. Als vrijwilligster help ik 2 ochtenden mee op basisschool de Camelot. Als hobby puzzel ik graag, doe aan geocachen, vind ik wandelen en fietsen fijn en zit ik zo nu en dan graag met vrienden op een terrasje. Begin dit jaar werd ik door een goede vriendin attent gemaakt dat er mensen werden gezocht om de Ujese kwis te helpen organiseren. Na vele jaren fanatiek mee te hebben gedaan met de kwis oplossen mag ik nu, met veel enthousiasme en plezier, deelnemen in het bestuur.

Martijn Sonje

Martijn Sonje

Bestuurslid

Na jaren als enthousiaste deelnemer meegedaan te hebben, ben ik blij met de kans om vanaf nu als bestuurslid een bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie van de Ujese kwis. Ik ben 47 jaar jong en woon de laatste 43 jaar hiervan in Uden. Ik werk al ruim 20 jaar in diverse leidinggevende functies bij de brandweer, en ben nu teamleider van de brandweermeldkamer Oost-Brabant. Hiernaast ben ik trotse vader van Saar en voetballiefhebber. De seizoenkaart bij PSV is weer verlengd (want zoals ieder jaar denk ik ook nu weer dat het vanaf nu alleen maar beter kan gaan..) en ik bezoek graag wedstrijden van diverse clubs in het buitenland. Leuk om vanaf nu een actieve bijdrage te kunnen gaan leveren aan deze voor vele Udenaren traditioneel gezellige avond!

0